Oppdatert informasjon relatert til Covid-19 Les mer

Øvelser og produkter som kan bidra til å fremme hudens helse

Ingen skal leve med rød og irritert hud eller kløe i huden rundt stomien. Derfor har vi samlet en kombinasjon av aktiviteter, produkter og ressurser som kan hjelpe de med stomi å oppnå eller opprettholde sunn hud.

Nyttige pleierutiner for stomi

 

For at posesystemer skal feste seg ordentlig, må huden rundt stomien være sunn. Å etablere en god pleierutine og måle stomien regelmessig er viktige steg for å opprettholde hudens helse.

Se videoen

 

Stomiprodukter tilsatt ceramid

 

Ceramid er et element som forekommer naturlig i huden og bidrar til å beskytte mot tørrhet. Det er også den viktigste ingrediensen i CeraPlus™ hudplaten, den eneste i sitt slag. Lær mer om hvordan ceramid fungerer for å opprettholde sunn hud.

Se videoen

 

Veiledning til vurdering av peristomal hud

 

Selv om pasienter og omsorgspersoner følger alle de riktige stegene, kan det fortsatt oppstå hudproblemer. Dette brukervennlige digitale verktøyet er designet for å hjelpe til med å identifisere vanlige hudproblemer, foreslå neste steg eller hjelpe deg å forstå når en stomisykepleier bør kontaktes.

Se veiledningen

 

Tilpasset støtte for deg

Registrer deg for Hollister tjenester for GRATIS dedikert stomistøtte så lenge du trenger, uavhengig av merkevaren du bruker.

Har du spørsmål?

Vi har satt sammen en liste med ofte stilte spørsmål, og en ordliste slik at du kan komme i gang.

Utvalgte produkter

Conform 2™ -hudplate

Soft konveks CeraPlus™ -plate

Moderma Flex™ endels urostomipose

Soft Konveks CeraPlus™ endels urostomipose

Adapt CeraRing™

Tetningsring med ceramid.