Om oss

Et uavhengig, ansatteid selskap


En global bidragsyter 

Hollister Incorporated er et selvstendig, ansatteid selskap som utvikler, produserer og markedsfører helseprodukter og -tjenester over hele verden.

Vi tilbyr avanserte medisinske produkter for stomipleie, som inkluderer de to sterke globale merkevarene Hollister Ostomy og Dansac Ostomy –Blære og urinveier, kritisk pleie og sårpleie. Vi tilbyr også innovative helseprogrammer og -tjenester, samt undervisningsmateriell for pasienter og helsepersonell.

Hollister har arbeidet for helsepersonell og pasienter i mer enn 95 år ved å utgjøre en forskjell i livene til mennesker over hele verden.


Vår misjon

Å gjøre livet mer givende og verdig for folk som bruker våre produkter og tjenester.
Finn ut mer


Vår visjon

Å vokse og ha fremgang som et selvstendig, ansatteid selskap, og samtidig bli bedre mennesker i prosessen.


Våre uforanderlige prinsipper

De uforanderlige prinsippene er tidløse og definerer hva det betyr å være en Hollister-medarbeider. Vi bestreber å leve etter disse kvalitetene i våre handlinger som individer og som selskap.

Personens verdighet

Våre ansatte har alle verdighet og egenverdi uavhengig av arbeidet de gjør. Hollister behandler sine medarbeidere - og vi behandler hverandre - med respekt.

Vi forsøker etter beste evne å møte behovene til de som bruker våre produkter og tjenester. I prosessen gjør vi livet mer givende for dem, og vi blir selv bedre mennesker.

Service

Vi yter service til dem som bruker våre produkter og tjenester - og til hverandre, og vi gjør det alle med ydmykhet, medfølelse og utholdenhet.

Integritet

Integritet er kjernen i hvordan vi jobber. I Hollister er den etiske måten den eneste måten. Vi er åpne og sannferdige, behandler andre rettferdig, og gjør det rette selv når det er vanskelig.

Forvaltning

Vi har blitt betrodd et uavhengig og ansatt-eid selskap. Som forvaltere av denne tilliten arbeider vi  etter retningslinjene og prinsippene til grunnleggeren vår, John Dickinson Schneider, for å sikre at Hollister alltid skal fortsette som uavhengig og medarbeider eid, og etter som selskapet vokser og utvikles, forblir det økonomisk sterkt. Vi tar beslutninger basert på selskapets langsiktige interesser og lever etter John Dickinson Schneiders motto: "Kun første klasse er god nok."