Hollisters historie

Bygget på arven etter vår grunnlegger


Vår arv

Røttene til Hollister Incorporated daterer seg tilbake til 1921, da den 23 år gamle entreprenøren John Dickinson Schneider grunnla et lite trykkeriselskap i Chicago, som han kalte JDS Printer Craftsman.

Helt fra begynnelsen var John Schneiders virksomhetsfilosofi "bare førsteklasses er god nok", og selskapet ble kjent for sine kvalitetsprodukter, utmerket service og dyktige medarbeidere.

Innovasjon innen medisinske produkter

I tiårene som fulgte utviklet John Schneiders selskap seg fra trykkeribransjen til industrien med medisinske produkter – og begynte å utvikle medisinske kvalitetsprodukter og tjenester under navnet Hollister. Tidlig på 1960-tallet kom en ansatt som hadde et familiemedlem med en stomi, til John Schneider med en idé om å utvikle stomiprodukter. Med dynamiske innovasjoner og kvalitetsprodukter revolusjonerte Hollister Incorporated stomipleie og leverte sårt tiltrengte løsninger for folk som hadde gjennomgått en stomioperasjon. I de påfølgende årene fortsatte Hollister å utvide sitt spekter av medisinske produkter og tjenester til å omfatte kontinenspleie, sårpleie og kritisk pleie.

Schneiders arv

John Schneider og kona hans, Minnie Schneider, skapte en sterk følelse av tilhørighet i selskapet. De bygget Hollister Incorporated på de underliggende prinsippene om personlig verdighet, integritet, service og forvaltning.

I dag er Hollister Incorporated fremdeles uavhengig og ansatteid. Med produksjons- og distribusjonsanlegg på tre kontinenter tjener Hollister det globale samfunnet, samtidig som Hollisters ånd forblir den samme som ved det lille trykkeriselskapet som startet i Chicago in 1921.

John og Minnie Schneiders grunnleggende verdier og prinsipper danner fortsatt grunnlaget, og selskapets misjon er uendret: "... å hjelpe helsepersonell å levere bedre produkter og tjenester, og å gjøre livet mer givende og verdig for dem som bruker våre produkter."