Historier fra Hollisters medarbeidere

I hele vårt selskap, og i alt vi gjør, er misjonen vår å gjøre livet mer givende og verdig for de som bruker våre produkter og tjenester. Vår kultur og våre Uforanderlig og ufravikelige prinsipper– personlig ansvar, service, integritet og forvaltning – veileder oss i valgene vi foretar, hvordan vi samhandler med andre, og hvordan vi betjener våre kunder. Det er dette som gjør Hollister Incorporated til et så flott sted å jobbe. Les historier fra medarbeiderne nedenfor for å finne ut hva det er å være en Hollister-medarbeider. Selv om hver av historiene deler en unik karriereerfaring, formidler alle sammen hvor engasjerte vi er i hva vi gjør, hvordan vi lykkes, og hvordan vi etterlever vår misjon.

Amanda

Global markedsføring, stomi

Hos Hollister er vi alle her for å gjøre det som er best for menneskene som bruker våre produkter og tjenester.


Det har gått mer enn to år siden jeg begynte hos Hollister. For å være ærlig er det som tiltrakk meg hit, selskapets kultur. Selv i forbindelse mitt første intervju ga kulturen gjenklang hos meg. De og ufravikelige prinsippene om personlig ansvar, service, integritet og forvaltning er dypt forankret hos Hollister. Som et resultat av dette er medarbeiderne hos Hollister, ikke bare her for sin egen del. Jeg har ikke møtt noen som bare vil komme seg opp og frem. Uansett hva vi jobber med, er vår felles røde tråd basert på de fire uforanderlige og ufravikelige prinsippene og menneskene som bruker våre produkter og tjenester.

Når du går i gangene på Hollister, finner du folk som har vært her 10, 20 og 25 år. Én av mine nærmeste venner har vært her i over 25 år. Den slags lojalitet til et selskap finnes ikke lenger.

Når jeg snakker med noen om en mulighet på Hollister, sier jeg at det koker ned til hva det er som motiverer deg. Hvis du deler våre kjerneverdier og er forpliktet til en sak som er større enn deg selv, er dette stedet for deg. Jeg vet at folk som jobber ved min side, er inspirert av de samme prinsippene og verdiene som meg. Vi har en mulighet til å utgjøre en forskjell i selskapet og livene til menneskene vi tjener. Jeg elsker virkelig jobben min!

Vi gjør livet mer givende og verdig