Karriere

Vi gjør livet mer givende og verdig


Utgjør en forskjell med oss

Hos Hollister Incorporated brenner vi for arbeidet vi gjør, og menneskene vi hjelper. En karriere her kan ta mange veier. Alle fører til givende muligheter som gjør en forskjell i folks liv. Begynn hos oss og gjør en forskjell, du også.

Oppdag en givende karriere hos Hollister Incorporated.

Vi anerkjenner innsatsen din

Vi lever for samarbeid. Folkene som bruker våre produkter og tjenester, stoler på at vi leverer kvalitetsprodukter hver gang. Og vi må jobbe på tvers av funksjoner og tidssoner for å levere produktene som folk trenger for å leve livet fullt ut. Arbeidet kan være krevende, men det er alltid givende. 


Vi investerer i din suksess

Våre ansatte investerer mye av seg selv for å sikre at bedriften vår lykkes. Vi gjør alt vi kan for å investere i deres suksess også. 

Vi tilbyr solide programmer for karriereutvikling, opprykksplanlegging og opplæring slik at du kan utvikle deg gjennom hele karrieren. 

Global rekkevidde

Hovedkontoret vårt ligger i Libertyville, Illinois, USA. Vi er et mellomstort selskap som opererer over hele verden. Det gir våre ansatte mulighet til å jobbe med krevende prosjekter sammen med kolleger fra andre land.

Drevet av en misjon

Bedriftskulturen har vi fra grunnleggerne våre, John og Minnie Schneider. Alle steder der Hollister Incorporated har virksomhet, bidrar kulturen vår til å definere selskapets karakter. Kulturen vår veileder oss i beslutningene vi tar, arbeidet vi gjør og hvordan vi samarbeider for å betjene kundene. 

Langsiktig perspektiv

Vi er et uavhengig, ansatteid selskap. Det betyr at vi stikker vår egen kurs og investerer i vår egen suksess, uten innblanding fra investeringsanalytikere eller aksjonærer. Følgelig kan vi ha et strategisk, langsiktig perspektiv på selskapets vekst. 

Samfunnsnyttig arbeid

Menneskene som bruker våre produkter og tjenester, er på en krevende reise. Vår misjon er å gjøre en forskjell på den reisen, men vi vet at mange andre organisasjoner også gjør en innsats. Vi gjør vårt beste for å gi noe tilbake til samfunnene og de ideelle organisasjonene som hjelper oss å gjøre en forskjell i andres liv.