Stomiorganisasjoner

Kliniker- og forbrukerorganisasjoner som arbeider for å forbedre livene til personer med stomier


Kliniker- og pasientorganisasjoner

Norsk Sykepleierforbund - sykepleiere i stomiomsorg

Norsk Sykepleierforbund / sykepleiere innen stomipleie

Besøk nettsiden

NORILCO

Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Besøk nettsiden

Kreftforeningen

Besøk nettsiden

Norsk Helseinformatikk

Direktoratet for e-helse

Besøk nettsiden

LMF

Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer

Besøk nettsiden

Blærekreftforeningen

Besøk nettsiden

American Cancer Society

Med autoriserte divisjoner over hele landet og over 3400 lokale kontorer er American Cancer Society® forpliktet til å bekjempe kreft gjennom balanserte programmer for forskning, utdanning, pasientservice, interessefremming og rehabilitering.

Besøk nettsiden

Crohn’s and Colitis Foundation of America

Misjonen til Crohn’s and Colitis Foundation of America (CCFA) er å helbrede og forebygge Crohns sykdom og ulcerøs kolitt gjennom forskning og for å forbedre livskvaliteten til barn og voksne som er berørt av disse fordøyelsessykdommene, gjennom utdanning og støtte. 

Besøk nettsiden

Shadow Buddies Foundation™

Stoffdukkene Shadow Buddies, som er tilgjengelige eksklusivt fra Hollister Ostomy Care, kan hjelpe barna å forstå hvordan det er å bruke stomiprodukter.

Besøk nettsiden

Spina Bifida Association

Spina Bifida Association® (SBA) tjener voksne og barn som lever med utfordringer knyttet til ryggmargsbrokk. Siden 1973 har SBA vært den eneste nasjonale frivillige helseorganisasjonen utelukkende dedikert til å forbedre livene til personer med spina bifida samt personer hvis liv er berørt av denne utfordrende fødselsskaden. Organisasjonens verktøy er utdanning, interessefremming, forskning og innsats.

Besøk nettsiden

United Ostomy Association of America

United Ostomy Association of America (UOAA) er en frivilligbasert helseorganisasjon dedikert til å sørge for utdanning, informasjon, støtte og interessefremming for folk som enten har tarm- eller urinavledning.

Besøk nettsiden

Wound, Ostomy and Continence Nurses Society (WOCN)

Wound, Ostomy and Continence Nurses Society™ (WOCN®) ble grunnlagt i 1968 og er en profesjonell internasjonal sykepleierforening med mer enn 5000 helsepersonellmedlemmer som er eksperter innen behandling av personer med sår, stomier og inkontinens. WOCN fremmer utdanningsrelaterte, kliniske og forskningsrelaterte muligheter for å fremme praksis og veilede levering av eksperthelsetjenester til personer med sår, stomi og kontinensproblemer.

Besøk nettsiden