Infyna Chic™ Kateter vinner presisjetung Design Pris!

  • 14/01/2020
  • Firma, Kontinens

 

Infyna Chic-kateteret har blitt tildelt en prestisjetung GOOD DESIGN®-pris i 2019 fra Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design i samarbeid med European Center for Architecture, Art, Design and Urban Studies. Siden 1950 har GOOD DESIGN blitt et internasjonalt anerkjent målestokk og symbol på fremragende design som fungerer som et fyrtårn for designinteresserte målgrupper i våre globale økonomier. 

"Årets historiske 69. GOOD DESIGN-program anerkjenner arbeidet til designere og produsenter over hele verden som med hell har påtatt seg designutfordringen for å produsere de beste og mest fremragende produktene over hele kloden," sa Christian Narkiewicz-Laine, museumspresident, Chicago Athenaeum. 

Infyna Chic-kateteret er et vakkert og brukervennlig produkt som tilbyr et høyt nivå av diskresjon. Flip-top hetten kan åpnes og lukkes med en hånd, kateteret er lett å gripe når det tas ut av beholderen, og det lekker ikke når det lukkes. Den innovative utformingen av Infyna Chic-kateteret tar imøtekommenhet for kundebehov til et nytt nivå med dyktighet. 

“Gratulerer til Infyna Chic-teamet! Dette produktet utgjør en enorm forskjell i livene til kundene vi betjener, og hjelper oss med å oppfylle vårt oppdrag om å gjøre livet mer givende og verdig for menneskene som bruker våre produkter og tjenester, sier Michael Zwick, visepresident for global markedsføring, Kontinenspleie.