Stephen

Stephen

Leder, utvikling av nye produkter

Vi har stor sans for samarbeid her på Hollister – vi er lagspillere.


Det foregår fantastisk teamarbeid her på Hollister – vi fremmer en høy grad av samarbeid. Når du arbeider med å utvikle nye produkter, er du ofte ikke i kontakt med produktenes sluttbrukere. Her får vårt team for utvikling av nye produkter samhandlet tett med våre kunder og skapt medisinsk utstyr som er personlig. Våre produkter oppbevares i vesker, ryggsekker og på bad. For at våre kunder skal ha en best mulig opplevelse, må vi alle jobbe sammen for å designe produkter som blir nesten usynlige i deres liv.

Jeg skal være ærlig – da jeg først hørte om de uforanderlige og ufravikelige prinsippene hos Hollister om personlig ansvar, service, integritet og ansvar tenkte jeg: Ja ja, jeg har hørt alt dette før. Men det er mer enn forretningsprat – det er ekte. For meg er forvaltning det mest fremtredende prinsippet. Det å forlate selskapet på et bedre sted enn da du begynte der – jeg jobber med det hver dag. 

I løpet av mine fire år her på Hollister fortsetter selskapet å utfordre meg og gir meg muligheter til å gjøre fremskritt og utvikle min karriere. Dette er viktig for meg og jeg har fått fantastiske muligheter til å utvikle meg både personlig og profesjonelt. Jeg har avansert fra en stilling som senioringeniør for utvikling av nye produkter til min nåværende rolle som prosjektleder innen utvikling av nye prosjekter. Det har vært helt fantastisk.

Vi gjør livet mer givende og verdig