Shane

Shane

Senior salgsspesialist, sårbehandling

På Hollister har du muligheten til å gjøre en forskjell og bli belønnet.


Jeg jobbet på et medisinsk salgsselskap da jeg innså at det ikke var stedet jeg ønsket å bli på lang sikt. Det var da jeg ble interessert i Hollister. Jeg snakket med flere Hollister-ansatte som hadde vært i selskapet i 20–30 år, og fant dette svært uvanlig og svært lovende for et medisinsk salgsselskap.

I 2009 begynte jeg hos Hollister på avdelingen for kritisk pleie som salgsspesialist, ble forfremmet til senior salgsspesialist i løpet av omtrent et år, og ble mentor for nye ansatte i 2010. Hollister gir deg virkelig muligheten til å utvikle deg til den du ønsker å være. De legger mye i vår salgsopplæring og ledelsesstiger – de investerer virkelig i deg.

Hollister er ansatteid – jo lenger du er her, jo mer sikret blir du, både økonomisk og personlig. Man har finansielle mål man må nå, i alle salgsroller, men på Hollister har du en følelse av eierskap. Hver medarbeider jobber for å være en god forvalter av selskapet. Jeg begynte på avdelingen for sårpleie i 2014, og vi arbeider for å endre livene til våre kunder hver dag – for å hjelpe dem å komme tilbake til deres daglige rutiner.

Hollister tar vare på sine medarbeidere. Hvis du er på utkikk etter en karriere, ikke bare en jobb, er dette stedet for deg.

Vi gjør livet mer givende og verdig