Shane

Shane

Fabrikksjef, stomi

Hos Hollister er kvaliteten på produktene våre det viktigste av alt.


Jeg har 25 år i yrkeslivet, men har bare vært hos Hollister i to år. Jeg ble tiltrukket av medisinsk utstyr og ville jobbe i et selskap der jeg kunne ha en langsiktig karriere – sikkerhet kombinert med personlig utvikling og muligheter.

Alle i Hollister – folkene i teamet mitt, folkene her på fabrikken – vi leverer produkter av høyest mulig kvalitet og best mulig service. Vårt fokus er å gi en overlegen kundeopplevelse, å gjøre kundene henrykt. Å gjøre kunde som bruker en stomipose henrykt er en ordentlig utfordring, men jeg mener vi gjør en god jobb.

Hollister er ikke et reaktivt selskap – det er et reflektivt selskap med langsiktig fokus på sine ansatte. Som en uavhengig organisasjon som eies av de ansatte, forventes vi alle å komme til Hollister og ta vare på selskapet for dem som arbeider her i dag, og for dem som begynner i fremtiden. Jeg vet at Hollister vil være i bedre stand for neste generasjon medarbeidere som begynner i selskapet.

Hollister er forskjellig fra alle andre selskaper jeg har arbeidet i. Fra dag én var alt de sa om selskapet på intervjuet, sant. Med andre selskaper stemmer ikke alltid det. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke begynte i Hollister før.

Vi gjør livet mer givende og verdig