Seamus

Seamus

Direktør, FoU kontinenspleie

Hos Hollister lever vi som vi lærer.


Jeg begynte i Hollister som forsknings- og utviklingssjef for kontinenspleie for fem år siden, fordi jeg hadde en fantastisk mulighet til å bygge et nytt team. Det som holder meg her, er at folk virkelig bryr seg om selskapet og om hverandre. Det har jeg sett mange bevis på siden jeg begynte her. Denne kulturen med at man bryr seg, gjør at Hollister skiller seg fra de andre selskapene jeg har arbeidet i. 

Vi er mer enn 600 ansatte her i Ballina i Irland, og vi er stolte over å arbeide i Hollister – stolte over å være et uavhengig selskap som eies av de ansatte, og stolte over at det lager produkter som endrer livet til dem som trenger dem. Den følelsen av stolthet får oss til å gjøre vårt beste – vi yter noe ekstra. 

Produktene våre er ikke spesielt velkjente for andre enn dem som har behov for dem, men de utgjør en enorm forskjell i våre kunders liv. Vi har mange muligheter til å snakke direkte med kundene våre, så de kan forklare hva som fungerer, og hva som ikke gjør det. Produktets farge, størrelse, tekstur, hvordan det ligger i hånden – alt det spiller en rolle for kundens følelsesmessige respons. Vi lager produkter som må fungere riktig hver eneste gang og oppfylle de følelsesmessige behovene til brukerne. Hos Hollister arbeider vi for kundene våre hver dag – det gjør oss ydmyke.

Vi gjør livet mer givende og verdig