Rick Testimonial

Rick

Kontoret for nyskapning

Det er ikke alltid du blir værende på samme sted i Hollister som der du begynte.


Siden jeg begynte i Hollister for mer enn åtte år siden, har jeg hatt muligheter til vekst og utvikling i karrieren som jeg ikke ville hatt noe annet sted. 

Jeg begynte i FoU som ingeniør med utvikling av nye produkter. Etter noen år begynte jeg som assisterende produktsjef i den globale markedsføringsorganisasjonen, og deretter som produktsjef i USA. 

Det var fantastisk å ha fleksibiliteten og støtten fra sjefen min i FoU til å gå fra produktutvikling til markedsføring. Jeg fikk så mye kunnskap om virksomheten og produktene våre. Jeg fikk også mer kontakt med dem som bruker produktene våre, og fikk se hvordan vi virkelig gjør en forskjell i livet deres. 

Jeg vendte nylig tilbake til FoU for å lede arbeidet med nye produkter på verdensbasis.  Med erfaringen jeg har hatt med kundene og kunnskapen jeg har fått, kan jeg gjøre produktene våre enda bedre.

VI har en kultur for samarbeid og støtte her i Hollister, og det gir deg muligheten til å lære og vokse utenfor ditt eget fagfelt. Og det at produktene våre hjelper så mange mennesker, gjør arbeidet vårt enda mer givende.  

Vi gjør livet mer givende og verdig