Vår kultur

Vi ledes av Schneiders arv og våre uforanderlige prinsipper


Hos Hollister Incorporated er alt vi gjør basert på de grunnleggende verdiene og prinsippene til vår grunnlegger John Dickinson Schneider og hans kone Minnie Schneider . Dette solide fundamentet – som vi kaller Schneiders arv – er bygd opp rundt selskapets misjon, visjon og uforanderlige prinsipper.

Vår kultur og våre uforanderlige prinsipper – menneskets verdighet, service, integritet og ressursforvaltning – veileder oss i beslutningene vi tar, måtene vi samhandler med hverandre på og måten vi betjener kundene våre på. Vi brenner for våre medarbeidere, vår organisasjon og menneskene som stoler på våre produkter og tjenester hver dag.

George George

Bedriftskulturen vår er det levende uttrykket for Schneiders arv. Den definerer karakteren til selskapet vårt. V. George Maliekel
Styreformann og konsernsjef, Hollister Incorporated

Som et uavhengig, medarbeidereid selskap, eksisterer vi ikke for å maksimere verdi for aksjonærene. Vi erkjenner imidlertid at lønnsomheten gjør at vi kan se utover mot behovene til helsepersonell og menneskene de betjener.

Vår misjon: Å gjøre livet mer givende og verdig for folk som bruker våre produkter og tjenester.

Hollister Incorporated er fokusert på å betjene andre, og våre medarbeidere lever ut vår misjon gjennom hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi lykkes. På alle nivåer har medarbeiderne fått mulighet til kontinuerlig å se etter bedre måter å utføre jobbene våre på og maksimere effektiviteten i prosessene våre. Gjennom vår kultur for åpenhet oppfordres medarbeiderne til å ta opp spørsmål eller bekymringer, og være en del av løsningen. Alle yter vi vårt beste hver dag, og vi jobber sammen for å hjelpe selskapet med å vokse og blomstre og bli bedre mennesker gjennom denne prosessen.

AssociateSurvey AssociateSurvey

Vår siste medarbeiderundersøkelse viste et sterkt engasjement på 80 % blant medarbeiderne, noe som regnes som 'best i klassen' sammenlignet med andre organisasjoner.

Søk ledige stillinger

Utforsk alle stillingene vi har ledig over hele verden.

Historier fra medarbeiderne

Finn ut hvordan det er å være en Hollister-medarbeider.

Ta kontakt

Følg Hollister Incorporated på sosiale medier for å lære mer om oss.