Hedy

Hedy

Senior salgsspesialist, stomi

Service og integritet går hånd i hånd hos Hollister – alle har et ønske om å utgjøre en forskjell.


Jeg har vært en del av Hollister i over 11 år, og det som tiltrakk meg, var måten selskapet støtter balansen mellom arbeids- og privatliv. Jeg var ærlig på mine intervjuer om at familien min kommer først, men at jeg gir 110 % hvis dette aksepteres. Da lederen som til slutt ansatte meg, sa han at han forstod og var enig, visste jeg at jeg var på rett sted.

Enten det er snakk om sårpleie eller stomi, forstår Hollister virkelig og støtter sine kunder og sykepleierne som har omsorg for dem. Jeg har med vilje ikke byttet stilling fra salgsspesialist, fordi jeg elsker det jeg gjør, men det er mange forskjellige måter å vokse på hos Hollister. Jeg setter pris på at vår ledelse har fortsatt proaktivt å hjelpe meg å utvikle min karriere. Jeg har vært mentor i over seks år, og jeg har også jobbet på salgsrådgivningsteamet – begge deler er veldig givende.

Hollister anses som en leverandør av toppkvalitetsprodukter, og som salgsspesialister gjør vi alt vi kan, for å møte behovene til våre kunder. Som et salgsteam har vi ofte brainstorming sammen om hvordan vi kan være mer effektive og bli bedre på det vi gjør – vi er veldig samarbeidsorienterte.

Det vil alltid være tider som er frustrerende i en hvilken som helst jobb, men hos Hollister opplever man engasjement, fleksibilitet, personlig ansvar og integritet fra alle. Alt i alt føler jeg meg heldig som har en karriere hos Hollister.

Vi gjør livet mer givende og verdig