Cristina Testimonial

Cristina

Global markedssjef

Innovasjon er viktig her hos Hollister – ikke bare å produsere nye produkter, men også å samarbeide om nyskapende ideer.


Jeg er portugiser, men jeg ble født og vokste opp i Tyskland, og flyttet senere til Spania. Jeg fikk tilbud om en stilling hos Hollister i 2008, som produktsjef i kontinenspleieavdelingen i Spania. Jeg var ikke sikker på om jeg hadde lyst til å slutte i den daværende stillingen min, men under intervjuene hadde vi entusiastiske samtaler som varte så lenge at jeg ble fascinert av folkene og prosjektet. Jo flere Hollister-medarbeidere jeg møtte, jo mer overbevist ble jeg om at dette var en unik mulighet, så her er jeg.

Jeg har en lederstilling i global markedsføring der jeg har mulighet til å bruke alle kunnskapene mine om ulike språk, land og kulturer. Nyskaping skjer i alle avdelinger her i Hollister. Jeg lærer noe nytt hver dag, både faglig og personlig – det er aldri kjedelig her.

Det som skiller Hollister fra andre selskaper, er mangelen på hierarki. I enkelte organisasjoner har du bare sett toppsjefen på bilde. Her har du tilgang til toppledelsen hele tiden, og blir oppmuntret til å være oppriktig. De er involvert i karrieren din, og viser interesse for hvordan det går med deg. Hollister bryr seg virkelig om sine ansatte – det er godt å vite.

Vi gjør livet mer givende og verdig