Cale

Cale

Seniorleder, global markedsføring, stomi

Hollister er en skjult juvel – når du begynner der, blir du værende.


Jeg bodde i Canada før jeg flyttet til Seattle for å begynne i et nystartet selskap som lagde medisinsk utstyr. Da jeg fikk en telefon fra en rekrutterer om Hollister Incorporated, tenkte jeg først at jeg ikke hadde lyst til å flytte til Chicago-området for å jobbe for et selskap jeg ikke kjente til. Men i løpet av intervjuprosessen ble det klart at Hollister har en unik kultur som er vanskelig å etterligne. Så for fire år siden pakket jeg og dro.
I min første stilling fikk jeg ansvar for å lede et nytt forsknings- og utviklingsteam med spesielt fokus på produktinnovasjon. Senere gikk jeg over til global markedsføring og er nå senior global markedsføringssjef med ansvar for vår globale stomimerkevare. Medisinsk utstyr for stomi er noe svært intimt. Derfor er noe av det mest givende ved stillingen at jeg personlig får kjennskap til utfordringene for kundene våre over hele verden.
Hos Hollister har vi fire uforanderlige og ufravikelige prinsipper; personlig ansvar, service, integritet og forvaltning. Det er personlig verdighet som er toneangivende for alt vi gjør – vi tror på det, og vi lever som lærer. Dette gjør Hollister til en skjult juvel – når du begynner der, blir du værende. 

Vi gjør livet mer givende og verdig