Kasse for vareprøver | Hollister NO

Oppdatert informasjon relatert til Covid-19 Les mer

Kasse

Takk for din interesse for Hollisters produkter. Fyll ut skjemaet nedenfor for å få tilsendt gratis vareprøver. Vennligst fyll ut all nødvendig kontaktinfomasjon. Ved eventuelle uklarheter vil en av våre ansatte kontakte deg.

Customer Information
PERSONVERNERKLÆRING
 • PERSONVERNERKLÆRING

  Personvernerklæring: Du har gitt ditt samtykke til Hollister Limited og alle andre selskaper i samme konsern til å bruke dine personlige kontaktopplysninger og medisinske opplysninger (særlig navnet ditt og adressen din, informasjon om helsetilstanden og medisinske produkter og tjenester du trenger eller ønsker) for å kontakte deg med post, e-post eller telefon (inkludert tekstmeldinger) for å gi deg informasjon om Hollister-konsernet og deres produkter og tjenester.

  For dette formålet kan Hollister Limited også overføre opplysningene dine til andre selskaper i Hollister-konsernet i Storbritannia, Europa og USA. Du godtar at dine personopplysninger kan lagres og behandles i hvilke som helst av de landene og/eller på sikre dataservere (inkludert såkalte skyservere) som brukes av selskaper i Hollister-konsernet i Storbritannia og andre land (også utenfor Europa).

  Samtykket ditt er valgfritt og kan når som helst trekkes tilbake ved å kontakte: Hollisters kundestøtte på 66 77 66 50

  Samtykkespråk for prøveforespørsler

  Ved å klikke på knappen «Ja, jeg samtykker» nedenfor, erklærer jeg mitt samtykker til at Dansac and Hollister Norge, i tillegg til konsernselskaper (se her), kan samle inn, behandle og bruke personopplysninger jeg oppgir for følgende formål (merk av alle som gjelder):

  • å gi meg produktprøve(r) jeg har bedt om

   MERK: Denne boksen må kontrolleres for å kunne behandle forespørselen din for prøver


  • å kontakte meg for å følge opp angående produktprøve(r) jeg har bedt om
  • å gi meg informasjon om Hollister og deres produkter og tjenester

  Jeg kan kontaktes (merk av alle som gjelder):

  • på telefon
  • via e-post
  • med post

  Jeg forstår at personopplysningene jeg har gitt kan inneholde sensitiv informasjon om helsen min, inkludert detaljer om min medisinske tilstand og behandling. Jeg forstår at samtykket mitt er frivillig og er ikke obligatorisk for at jeg skal kunne kommunisere med Hollister. Jeg er imidlertid klar over at det ikke er mulig å oppfylle visse forespørsler, for eksempel levering av produktprøver eller råd om produktbehov, hvis jeg ikke gir samtykke til å behandle mine personlige og sensitive opplysninger.

  Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket ved å kontakte kundeservice.norge@hollister.com. En slik tilbaketrekking har bare fremtidig virkning (det vil si at tilbaketrekningen av samtykket mitt ikke har noen effekt på lovligheten i databehandlingen og opplysningene før tilbaketrekkingen ble gjort).

  Ytterligere informasjon om Hollister personvernpraksis er å finne her.