Statement Hollister Novel Coronavirus Mar 20 2020

Hollister Incorporated, gjeldende uttalelse relatert til COVID-19 Pandemien Les mer

Hollister Incorporated, Vi er her for deg i COVID-19 Pandemien

  • 20/03/2020
  • Firma


Vi vet at alle står overfor en vanskelig tid med spredning av COVID-19, og vi deler dine mange bekymringer rundt denne situasjonen. Vi vil forsikre deg om at vi vil fortsette å være her for deg, og vi vet at dette er fakta som er viktig for deg å høre:

Produktforsyning:
På dette tidspunktet forventer vi ikke noen innvirkning på vår evne til å tilby en kontinuerlig tilførsel av stomiprodukter og intermitterende kateterprodukter.

Kundesupport:
Vårt kundeserviceteam er fortsatt tilgjengelige for å hjelpe deg med produktspørsmål og behov.

Fra de første dagene har selskapet vårt hatt menneskene i sentrum for alt vi gjør. Vi fortsetter å ære vår grunnleggerarv ved å oppfylle vår misjon, for å gjøre livet mer givende og verdig for menneskene som bruker våre produkter og tjenester. Aldri har dette oppdraget vært viktigere enn det er i dag.

"Vi tar raske og avgjørende tiltak for å sikre at vi fortsetter å svare raskt under denne globale pandemien," sa V. George Maliekel, President og CEO i Hollister Incorporated. "Vi fortsetter å fokusere på å betjene våre kunder, beskytte helse og sikkerhet for våre kollegaer og hjelpe til med å beskytte lokalsamfunnene der vi bor og jobber."

Vi fortsetter å overvåke COVID-19-situasjonen, og vi vil dele nye utviklinger etter behov.


Dansac and Hollister Norge
Olav Brunborgs vei 4, 4 etg.
N-1377 Billingstad, Norway

Tel: +47 66 77 66 50
Fax: +47 66 77 66 51
E-post: Kundeservice.Norge@hollister.com
URL: www.hollister.no

The information provided herein is not medical advice and is not intended to substitute for the advice of your personal physician or other healthcare provider. This information should not be used to seek help in a medical emergency. If you experience a medical emergency, seek medical treatment in person immediately.