Oppdatert informasjon relatert til Covid-19

Oppdatert informasjon relatert til Covid-19 Les mer

Oppdatert informasjon relatert til Covid-19

  • 05/11/2021
  • Firma

 

Kjære kunder og samarbeidspartnere.

I Hollister forplikter vi oss til å gi våre kunder den aller beste service - våre kunder skal kunne stole på at vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet til avtalt tid.

Utfordringene knyttet til COVID-19 fortsetter å utvikle seg over hele verden. Ved å holde fokus på våre medarbeideres helse, sikkerhet og velvære, og følge relevante retningslinjer fra myndighetene, har vi vært i stand til å forbli fullt operative i alle deler av virksomheten vår.

Teamet vårt følger nøye med på den globale leveringssituasjonen og jobber proaktivt for å minimere mulige forstyrrelser i levering av produkter og tjenester. Vi utvikler og iverksetter fleksible innkjøps- og leveringsløsninger slik at produkter kan produseres på flere steder, samt at vi øker varelager og nivået på sikkerhetslager og identifiserer alternative leverandører etter behov. Vi gjør vårt absolutt beste for å betjene kundene våre.

Ettersom verden fortsetter å møte nye utfordringer som følge av COVID-19, har vi fortsatt fokus på vårt engasjement overfor kundene våre.

Vi er her for dere. Hvis du har spørsmål kan du ringe kundeservice på telefon 66 77 66 50, eller kontakte oss på e-post via www.hollister.no.  Kundeservice er tilgjengelig kl. 08:00 – 16:00 mandag til fredag.