Hollister Incorporated, gjeldende uttalelse relatert til COVID-19 Pandemien

Hollister Incorporated, gjeldende uttalelse relatert til COVID-19 Pandemien Les mer

Hollister Incorporated, gjeldende uttalelse relatert til COVID-19 Pandemien

  • 16/11/2020
  • Firma

 

Kjære verdsatte kunder og partnere. Vi er her for dere. 

Situasjonen og behovene knyttet til spredningen av COVID-19 utvikler seg fortsatt over hele verden, og skaper unike og individuelle utfordringer for oss alle. Vi deler de mange bekymringene dere har, og vi er fortsatt her for dere og kan hjelpe med spørsmål og behov dere har i forbindelse med produktene. 

Her er noen viktige opplysninger som vi ønsker å dele med dere: 

  •  I denne utfordrende tiden har vi hatt full drift og fortsetter å levere som normalt. 
  •  Vi forventer ingen avbrudd i fremtidige leveranser siden vi kontinuerlig bygger opp gode varebeholdninger som er større enn under normal drift. 
  •  Vårt kundeserviceteam er utstyrt for å kunne arbeide hjemmefra og kan fortsette å svare på spørsmål og behov knyttet til produktene. 
  •  Produksjonsanleggene våre i Danmark, Irland, Litauen og USA fortsetter å arbeide iherdig for å dekke de løpende leveringsbehovene. Vi har fulgt gjeldende anbefalinger fra sentre for sykdomskontroll og -forebygging i Europa og USA samt retningslinjer fra lokale myndigheter for å beskytte våre ansatte mot fare mens de arbeider videre i anleggene våre. 

"Vårt formål som selskap, er rettet mot å tjene andre, noe som er enda viktigere i krisetider", sier V. George Maliekel, president og CEO for Hollister Incorporated. "Vi prioriterer to oppgaver under denne globale pandemien. For det første å ta vare på oss selv, våre kjære og hverandre slik at vi deretter kan ta vare på kundene våre som trenger oss hver dag." 

Vi overvåker COVID-19-situasjonen løpende og nøye og vil informere om nye utviklinger når det er aktuelt.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, er du velkommen til å kontakte det lokale kundeserviceteamet ditt på 1.800.323.4060 eller kontakte oss på www.hollister.com