COVID-19 Hub

Ostomy and Continence Support

A helping hand during the COVID-19 pandemic.

In these uncertain times, it’s only natural for your patients to worry about the impact of COVID-19. Perhaps they’re worried about where to get support. Or they may be concerned about what this period means for their usual routine.

We’re here to help. On this dedicated page, you’ll find lots of information you can use to keep your patients feeling safe, reassured, and ready for the future.


Hollister Incorporated forsikrer deg om at vår evne til å levere produkter for stomipleie og kontinenspleie for tiden ikke er berørt av pandemien med koronavirus (COVID-19). Les mer


Resources for Healthcare Professionals

Ostomy HCP

Ostomy Resources

Ressurser for å hjelpe deg med å leve mer komfortabelt hjemme. Her finner du hudpleietips, spørsmål knyttet til COVID-19 og mye annet.

Les mer
Continence HCP

Continence Resources

Opplæringsresurser for helsepersonell som leter etter støtte til pasienter i disse vanskelige tidene.

Les mer

Informasjon om produkttilgangen under COVID-19

På dette tidspunktet, basert på den informasjonen vi har mottatt per i dag, forutser vi ingen innvirkninger på forsyningskjeden. Vi ber derfor alle kundene våre om å fortsette å bestille bare vanlige produktmengder, selv om det kan være fristende å kjøpe inn i bulk.


Stomi- og kontinensprodukter

Vi er dedikert til å levere den høyeste standarden av kvalitet innen medisinske produkter, og hvert medlem av Hollister-teamet er forpliktet til å utgjøre en forskjell i livene til menneskene som bruker dem.

Se alle produkter