Vernon | Hollister NO

Hollister Incorporated, gjeldende uttalelse relatert til COVID-19 Pandemien Les mer

Historier fra Hollisters medarbeidere

I hele vårt selskap, og i alt vi gjør, er misjonen vår å gjøre livet mer givende og verdig for de som bruker våre produkter og tjenester. Vår kultur og våre Uforanderlig og ufravikelige prinsipper– personlig ansvar, service, integritet og forvaltning – veileder oss i valgene vi foretar, hvordan vi samhandler med andre, og hvordan vi betjener våre kunder. Det er dette som gjør Hollister Incorporated til et så flott sted å jobbe. Les historier fra medarbeiderne nedenfor for å finne ut hva det er å være en Hollister-medarbeider. Selv om hver av historiene deler en unik karriereerfaring, formidler alle sammen hvor engasjerte vi er i hva vi gjør, hvordan vi lykkes, og hvordan vi etterlever vår misjon.

Vernon

Salgsspesialist, kontinens/kritisk pleie

Her hos Hollister får du mer hjelp til å lykkes enn du kan tenke deg.


Jeg begynte yrkeskarrieren som fysioterapeut, og begynte deretter med salg i et nystartet selskap som lagde medisinsk utstyr. Da jeg fikk en henvendelse fra Hollister, visste jeg ikke noe særlig om selskapet. Jeg fant ut at Hollister er markedsledende på en rekke områder, med nyskapende produkter som virkelig forandre bransjen. Jo flere Hollister-ansatte jeg snakket med, jo sterkere følelse fikk jeg av at Hollister er nesten som en familie. I alt fra markedsføring og utvikling til ledelse trekker alle i samme retning for å hjelpe hverandre til å lykkes – lagarbeid er tingen. Ingen er egoister. Så jeg fant ut at dette er selskapet for meg.

Som salgsspesialist trenger jeg utvikling. Jeg vil ha nyskapende produkter og spennende nyheter å snakke om, og Hollister gir meg de mulighetene. Hollister har en sterk merkegjenkjennelse, et respektert navn i bransjen og imponerende ressurser. Markedsførings- og salgsmateriale er alltid tilgjengelig for oss. Sykepleiere og klinikere er alltid tilgjengelige for kundene våre. Det viktigste er at Hollister driver med integritet. 

Jeg har vært i Hollister et års tid nå, og jeg er fortsatt lykkelig hver dag. Nøkkelen til godt salg er å ha produkter du liker å selge, og jeg er henrykt over de flotte produktene jeg har. Jeg er også opprømt over mulighetene mine for vekst hos Hollister.

Vi gjør livet mer givende og verdig