Anjali | Hollister NO

Hollister Incorporated, gjeldende uttalelse relatert til COVID-19 Pandemien Les mer

Historier fra Hollisters medarbeidere

I hele vårt selskap, og i alt vi gjør, er misjonen vår å gjøre livet mer givende og verdig for de som bruker våre produkter og tjenester. Vår kultur og våre Uforanderlig og ufravikelige prinsipper– personlig ansvar, service, integritet og forvaltning – veileder oss i valgene vi foretar, hvordan vi samhandler med andre, og hvordan vi betjener våre kunder. Det er dette som gjør Hollister Incorporated til et så flott sted å jobbe. Les historier fra medarbeiderne nedenfor for å finne ut hva det er å være en Hollister-medarbeider. Selv om hver av historiene deler en unik karriereerfaring, formidler alle sammen hvor engasjerte vi er i hva vi gjør, hvordan vi lykkes, og hvordan vi etterlever vår misjon.

Anjali

Markedsinnsikt og strategisk planlegging

Vi er et misjonsdrevet selskap som utgjør en forskjell i andres liv.  Det er givende å være en del av en organisasjon med et høyere formål.


Helse er en flott bransje der du virkelig kan bidra positivt. Det er det som tiltrakk meg til Hollister. Vi er et oppgavedrevet selskap som er fokusert på å gjøre en forskjell i andres liv. Teamet vårt lytter aktivt til kundenes behov og jobber for å forbedre livet til menneskene som bruker produktene og tjenestene våre.  Det er givende å være en del av en organisasjon med et høyere formål.

Hollister er fast bestemt på å få frem det beste i folkene våre. Hvis du er motivert, er det muligheter for vekst.  Folk her er villige til å hjelpe deg med å utvikle potensialet ditt.  

Jeg ble gledelig overrasket over hvor innstilt folk på alle nivåer og funksjoner er på samarbeid.  Som et selskap må vi samarbeide for å vinne, og vi gjør dette på en måte som jeg ikke har sett andre steder.  Vi fokuserer kollektivt på våre felles langsiktige mål. 

Når jeg møter folk som bruker produktene våre, forteller de meg hvilken lidenskap de har for selskapet vårt og hvor høyt de verdsetter produktene, støtten og tjenestene som vi tilbyr. Det er en god følelse, og én av de mange grunnene til at jeg liker å arbeide i Hollister.  

Vi gjør livet mer givende og verdig